Battalbey Komagene Çiğköfte Kaç Kalori
  1. Anasayfa
  2. Kaç Kalori

Battalbey Komagene Çiğköfte Kaç Kalori

0

Çiğköfte kaç kalori günümüzde hızlı tüketim ürünleri arasına giren, son dönemde popüler olan ve ucuz fiyat ile erişebilen bir üründür. Hemen hemen herkesin sevdiği, bazen öğün olarak yenilen, öğrencilerin tercih ettiği, ne yesek sorusuna yanıt olan çiğköfte kaç kalori. İşte bu konu hakkında sorulan tüm soruların yanıtını sizlere iletiyoruz.

Çiğköfte içerisinde bulunan bulgur, isot, nar ekşisi, zeytinyağı, salça gibi ürünlerinde besin değerleri elbette var. Bu ürünler sağlık açısından sorun teşkil etmez(alerji ya da sağlık sebepleri yok ise) ancak fazla tüketilmesi durumunda her ürün gibi fazla kalori alınmasına yol açabilir. Ortalama 1 porsiyon çiğköfte 360 kaloridir. Çiğköfte yanında lavaş yenilmesi de ek kalori yaratacaktır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alavara Makarnası Kaç Kalori

Çiğ köfte kaç kalori

Sıkça sorulan sorulardan yola çıkarak konuyu genişletmek, kapsamlı bir bilgi aktarımında bulunacak olursak, Battalbey çiğköfte kaç kalori diğer ürünler ile kıyaslanacak olur ise genelde aynı malzemelerden yapıldığından kaloride bu oranda olacaktır. Komagene çiğ köfte kaç kalori sorusuna da benzer bir yanıt verilmesi gerekiyor. Çünkü önemli olan tükettiğiniz çiğköftenin porsiyonu ve gramajıdır. 150 gr çiğköfte üzerinden besin değerlerini sizlere aşağıda liste olarak ekliyoruz.

Besin Değerleri

1 Porsiyon (Orta) 150 gr çiğköfte 360 kaloridir.
Karbonhidrat (g)
64.74
Protein (g)
15.06
Yağ (g)
30.64
Lif (g)
13.31
Kolesterol (mg)
0
Sodyum (mg)
906.64
Potasyum (mg)
381.6
Kalsiyum (mg)
35.54
Vitamin A (iu)
68.92
Vitamin C (mg)
17.02
Demir
3.87