Leslie Kaç Kalori Yaktırır
  1. Anasayfa
  2. Kaç Kalori

Leslie Kaç Kalori Yaktırır

0

Leslie egzersizleri evde spor yaparak zayıflamanızı sağlar. 45 dk Leslie kaç kalori yaktırır?, Her gün yaparsam Leslie ile zayıflama mümkün mü? gibi sorularınız varsa aşağıdaki bilgiler tüm bunlara cevap olacaktır.

Amerikalı fitness eğitmenlerinden Leslie Sansone’ın TV programında izleyicilerine öğrettiği egzersizler kısa zamanda dünya geneline yayılmıştır. Eğlenerek kilo vermeye yardımcı olan bu spor, evden çıkmadan sağlıklı fiziksel aktivite yapmak isteyenlere hitap etmektedir.

CBN TV isimli kanalda yayınlanan egzersiz programı hızlı bir şekilde popülerite kazanmıştır. Bu program sonlanmış olsa bile Leslie egzersizleri hâlâ konuşulmaya ve uygulanmaya devam etmektedir.

Farklı çeşitleri bulunan bu egzersizler; pek çok vücut kasının koordineli olarak çalışmasını sağlamaktadır. Fit bir görünüme, dengeli vücut bütünlüğüne kavuşturan Leslie egzersizleri zayıflama sürecinde size de yardımcı olacaktır.

Kaç Dakika Leslie Kaç Kalori Yaktırır?

Leslie egzersizi kaç kalori yaktırır? sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkündür:

  • 5 dk Leslie: 43 kalori
  • 10 dk Leslie: 86 kalori
  • 15 dk Leslie: 129 kalori
  • 30 dk Leslie: 257 kalori
  • 1 saat Leslie: 514 kalori
  • 2 saat Leslie: 1029 kalori
  • 3 saat Leslie: 1544 kalori
  • 4 saat Leslie: 2058 kalori

Leslie Egzersizleri Kaç Kalori Yaktırır?

  1. Leslie Sansone 5 mil: 70 dakikalık bu videodaki egzersizlerle 8 km yürüyüş yapmış gibi olursunuz ve 360 kalori harcarsınız.
  2. Leslie Sansone Wake Up & Walk: 90-110 kalori yaktıran bir kardiyodur. Kalça bölgesini ve bacakları sıkılaştırır.
  3. Leslie Sansone Cool Down Walk: Leslie ile zayıflama hedefiniz varsa, tercihinizi bu egzersizden yana da kullanabilirsiniz. 15 dakika süren bu egzersiz 80-120 kalori vermenizi sağlar.
  4. Leslie Sansone 12 Minute Walk at Fat Burning Pace: Bu kardiyonun süresi 12 dakikadır. Yaklaşık 1 mil adım atmış sayılacağınız bu egzersiz 90-110 arasında bir kalori kaybı gerçekleştirir.
  5. Leslie Sansone Burn 10: 70-90 kalori verdirir, 10 dakikalık bir egzersizdir.
  6. Leslie Sansone 10 Minute Brisk Walk: 70-80 kalori yakımının meydana geldiği bu egzersiz de yine 10 dakikadır.
  7. Leslie Sansone Core And Back: Harcattığı kalori miktarı 80-110 civarındadır. 7 dakika sürmektedir fakat bu egzersizde adım atmak yoktur. Sırt ve göbek bölgesini çalıştırarak buralarda biriken yağların erimesine destek olur.
  8. Leslie Sansone 10 Minute Cardio Blast: Leslie kaç kilo verdirir? sorusu kişiden kişiye göre değişir. Egzersizlerin kaç kalori yaktırdığına ilişkin verdiğimiz bilgiler ortalama değerlerdir. bu egzersizle de 80-100 kalori verilebilir. 10 dakika boyunca devam ederseniz 1 mil yürüyüş yerine geçer.
  9. Leslie Sansone 30 Minute Boosted Fitness Walk: Bu kardiyo 30 dakika olup yürüyüş ve fitness hareketlerini içerir. Takriben 230-270 kalori yaktırır.
  10. Leslie Sansone Walking Down Blood Sugar: 10 dakika uygulanan bu egzersiz sonunda 50-70 kalori kaybedilmiş olur.
  11. Leslie Sansone Walk Off Fat Fast: 1 mil (1,5 km.) yürüyüş etkisindeki bu egzersiz 80-100 kalori kaybettirecektir.
  12. Leslie Sansone Heart Healthy: 70-100 kaloriden kurtaran bu egzersiz ise 2000 adım atmak değerindedir.
  13. Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk: Yağ yaktıran ve ödem attıran bu kardiyo yaklaşık 1-1,5 saattir. Ortalama 300-350 kaloriyi vücudunuzdan uzaklaştıracaktır.
  14. Leslie Sansone 4 Really Big Miles kardiyosu: Bu egzersizin harcattığı kalori miktarı ise 1 saatte en fazla 300’dür.

Leslie İle Kilo Verme Nasıl Olur?

Leslie ile zayıflayanlar bunu, düzenli uygulama yapmaya borçludur. Sadece 3 mil programı bile 1 ayda en az 4-5 kg vermenize yardım edebilir. Fakat aksatmadan her gün 40 dakika yapmanız lâzımdır.

Leslie Egzersizi Nasıl Uygulanır?

  • Önceden bu egzersizleri yapmadıysanız, adapte olana kadar 1 Mil videosunu tatbik etmeniz daha doğrudur. 15 gün böyle devam edilip farklı egzersizlere başlanabilir.
  • Birinci aşamanın ardından Leslie Sansone 3 Mil videosu uygulamanız tavsiye edilir. Bu 40 dakikadır.
  • Bunu müteâkiben Leslie Sansone 5 Mil videosuna geçiş yapılabilir.
  • Bu egzersizleri yaparken ayakkabı kullanmak nasır oluşumunun önüne geçer ve ayakların acımasını engeller.
  • Bol su tüketmek, sağlıksız yiyeceklerden kaçınmak ve düzenli uyumak gibi, her diyetin standart kuralları ihmal edilmemelidir.
  • Egzersizler yemekten 1 saat sonra yapılırsa daha iyi olur.
  • Leslie kaç kalori yaktırır? sorusunun cevabı aslında size bağlıdır. Bunun için egzersizleri programda gösterildiği gibi yapmaya, istikrarlı bir şekilde sürdürmeye dikkat etmelidir.