Nescafe Zayıflatır Mı?
  1. Anasayfa
  2. Diyet

Nescafe Zayıflatır Mı?

0

Nescafe zayıflatır mı? sorusu kahve düşkünü birçok kişi tarafından uzun süredir merak edilen bir konu. Nescafe ülkemizde en çok tüketilen kahve markalarından biri. Hatta öyle ki çözünebilir hazır kahvenin ismi, markası ne olursa olsun direkt nescafe olarak söylenmekte. Hazırlaması pratik olan ve özel bir makine gerektirmeyen bu kahve çeşidini tüketmek için sadece sıcak su yeterli. Bu nedenle en çok tercih edilen kahveler arasında. Diyette nescafe içilir mi? nescafe zayıflatır mı? 1 bardak nescafe kaç kalori? gibi soruların cevabı için buyrun yazımıza.

Nescafe Zayıflatır mı?

Hazır kahve çeşitleri sade içildikleri taktirde kilo aldırmaz. Buna istinaden nescafe zayıflatır mı? sorusunun cevabı kilo aldırmaz olabilir. Ancak kahve içerdiği yüksek oranda kafein sayesinde metabolizmayı hızlandırmaktadır. Bu durum kilo vermeye yardımcı olur. Ancak bilindiği gibi tek bir ürün direkt kilo vermeye yardımcı olmaz. Kilo vermek için doğru beslenme programı ve egzersiz takviyesi gerekir. Yapılan diyet günde maksimum 2 fincan kahve ile desteklendiğinde kilo verme üzerine etkileri görülebilir.

Nescafe Kalori Miktarları

Sade Nescafe Kalori:  100 gramında 300 kalori bulunur. 1 küçük paketi (20 gr) 60 kalori, 1 tatlı kaşığı (2 gr) 6 kaloridir. Ayrıca 100 gramı 60 gram karbonhidrat, 15 gram protein içerir. Bu rakamlar şekersiz nescafe kaç kalori? sorusunada cevap olarak değerlendirilmelidir.

Herhangi bir şeker, şurup, süt tozu, krema gibi ilave koyulmadığı sürece sürece nescafe kalori olarak yükselmeyecektir. Ancak kafein içeriği yüksektir. Bu nedenle günde en fazla 2-3 bardak tüketilebilir.

Sütlü Nescafe Kalori: 100 gramında 459 kalori bulunmaktadır. Ayrıca 100 gramı 57.4 gram karbonhidrat, 13.2 gram protein, 18.9 gram yağ, 3.3 gram lif içermektedir.

Diyet yaparken tüketilmemesi gerekir. Sütlü nescafe kalori miktarının yüksek olması sebebiyle diyetisyenler tarafından önerilmemektedir.

Nescafe 3′ ü 1 Arada Kalori: 100 gramında 438 kalori bulunmaktadır. 1 paket (18.5 gr) Nescafe 3’ü 1 Arada 81 kaloridir. Ayrıca 100 gramı 82.1 gram karbonhidrat, 2.7 gram protein, 10.2 gram yağ, 2.1 gram lif içermektedir.

Kahve, süt tozu, şekerden oluşur. Bu nedenle diyet için uygun değildir.

Nescafe Gold Kalori: 100 gramında 140 kalori bulunur. 1 tatlı kaşığı (2 gr) 3 kaloridir. Ayrıca 100 gramı 5 gram karbonhidrat, 20 gram protein içermektedir.

Herhangi bir şeker, şurup, süt tozu, krema gibi ilave koyulmadığı sürece sürece nescafe kalori olarak yükselmeyecektir. Ancak kafein içeriği yüksektir. Bu nedenle günde en fazla 2-3 fincan tüketilebilir.